آخرین اخبار

۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۹
در نشست دوم روز چهارشنبه مورخ 95/2/29 شرکت صنایع آذرآب با شرکت JFE شوجی ژاپن به انجام امضای تفاهم نامه بین طرفین پایان گرفت مدیر عامل محترم شرکت صنایع آذرآب جناب آقای فریبرز پرنا، در این نشست با اشاره به این موضوع که با گذشت 34 سال از آخرین همکاری این شرکت بزرگ ژاپنی با ایران، این تفاهم نامه با شرکت صنایع آذرآب به امضا می رسد.
۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۷
ارسال بزرگترین برج یک تکه به ارتفاع 42 متری پتروشیمی بوشهر
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۵
برگزاری نخستین نشست شرکت JFE شوجی ژاپن به همراه مشاور فنی استاندار مرکزی در شرکت صنایع آذرآب
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۰
شرکت صنایع آذرآب یکی از بزرگترین و پیشروان ساخت نیروگاه های برق کشور عزیزمان ایران، امروز 95/2/15 در برگزاری اولین همایش مدیران عامل نیروگاه های برق ایران، میزبان مدیران محترم عامل 40 نیروگاه دولتی و خصوصی ایران بود.
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۷
به اطلاع کلیه علاقمندان و فعالان در این صنعت مهم و کلیدی می رساند بیست و یکمین دوره این نمایشگاه بین المللی در تاریخ 16 الی 19 اردیبهشت ماه 1395 در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار خواهد شد.
۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۱
جلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده صاحبان سهام شرکت صنایع آذرآب (سهامی عام) رأس ساعت 16 روزیک شنبه مورخ 29 فروردین 1395 پیرو دعوت قبلی با حضور 57/22 درصد صاحبان سهام و نمایندگان و وکلای آنان به شرح زیر در محل مجتمع فرهنگی ورزشی وزارت کار و امور اجتماعی واقع در تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از جام جم، نرسیده به چهارراه پارک‌وی تشکیل گردید.