به گزارش روابط عمومی و صنعتی شرکت صنایع آذرآب، مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت شهید آیتالله رئیسی و شهدای خدمت، همزمان با گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر، در شرکت هپکو برگزار شد.
در این مراسم که با حضور مسئولان ارشد، خانواده معظم شهدا و ایثارگران، و جمعی از جامعه صنعتی استان مرکزی همراه بود، اعضای پایگاه بسیج شهید صدوقی (ره) و کارکنان شرکت صنایع آذرآب حضوری فعال و چشمگیر داشتند.
سخنران ویژه این مراسم دکتر مجاهد، معاون هماهنگی و پیگیریهای ویژه دفتر رئیسجمهور در دولت شهید رئیسی بود که به تبیین ابعاد شخصیتی و مدیریتی شهید رئیسی و شهدای خدمت پرداخت.
صنایع آذرآب به عنوان یکی از پیشگامان صنعت سنگین کشور، همواره در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و پاسداشت مقام شهدا، در چنین رویدادهایی مشارکت فعال دارد.
در بخش دیگری از این مراسم، آقای محمد جانملکی، رئیس شورای کار شرکت صنایع آذرآب، به بیان خاطراتی از حضور شهید آیتالله رئیسی در این شرکت پرداخت و از نزدیکترین لحظات همراهی ایشان با جامعه کارگری سخن گفت