به گزارش روابط عمومی و صنعتی شرکت صنایع آذرآب، دوشنبه 8 اردیبهشت ماه در همایش بزرگداشت هفته بسیج کارگری با حضور دکتر رحمت الله نوروزی رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی ، آقای علی داوری مسئول گروه جهادی شهید مسلمی شرکت صنایع آذرآب به عنوان گروه جهادی برتر جامعه کارگری استان مرکزی معرفی و تقدیر شد.
همچنین در این مراسم دکتر مطفی بیگی معاونت پشتیبانی و تولید شرکت صنایع آذرآب نیز به عنوان بسیجی نمونه شرکت صنایع آذرآب در سطح بسیج کارگری استان تقدیر شد.
در ادامه آقایان مهندس مهدی موحد، رضا رحیمی، مهدی محمدی نیکو و علی جودکی به عنوان بسیجی برتر جامعه کارگری شناخته شدند.
رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی در این مراسم به تشریح نقش و جایگاه کارگران در خودکفایی و توسعه کشور پرداخت و گفت: کارگران از ابتدای پیروزی انقلاب در سنگر کار و سنگر دفاع از ارزشهای انقلاب و خدمت به ملت بزرگ ایران در تلاشاند.
رحمت الله نوروزی افزود: مجلس و دولت برای تصویب و اجرای قوانین حمایتی از کارگران عزم جدی دارد و با ارتقاء امنیت شغلی، بهبود معیشت کارگران و حل مسائل و مشکلات جامعه بزرگ کارگری از کار و تولید حمایت حداکثری خواهد شد.